Over ons

Team District Social staat altijd voor jou klaar

Sinds 2019 zijn wij al actief in online advertising en maken we een razendsnelle groei door. Wat ook onwijs belangrijk is, aangezien de online wereld ook steeds sneller en sneller groeit. Gelukkig hebben we een team vol specialisten die zich dagelijks inzetten in de online wereld om hun skills te verbeteren. Niets ontgaat ons, we lopen altijd voorop met nieuwe strategieën en kunnen jou de beste resultaten leveren. Dat is uiteindelijk waar het om draait!

Wij werken niet met iedereen, en daar is een reden voor. Al onze strategieën worden gepersonaliseerd aan de hand van jouw bedrijf en unieke wensen. Dit is misschien iets wat je vaker hoort, maar bij ons is het echt zo. Geen kant-en-klare advertentiestrategieën die alleen bij grote merken zoals Nike. Bovendien kun je erop vertrouwen dat we geen vergelijkbare bedrijven als de jouwe aannemen. Zo zorgen we ervoor dat we de enige in de markt zijn met onze strategieën.

Wat wij persoonlijk nog belangrijker vinden dan het behalen van goede resultaten, is persoonlijk contact! Wij houden echt onwijs van een praatje, om compleet mee genomen te worden in jouw bedrijf en je op meerdere fronten te helpen. Ja, we doen qua service alleen advertising, maar we helpen je graag met je volledige business! Is er iets waar je onze mening over wil weten? Stuur een berichtje of plan een call. Bij ons bestaat er niet zoiets als te veel persoonlijk contact.

Get in touch!

CEO // Head Media Buyer

Rajhen Ramoutar

Junior Media Buyer

Max Berendrecht

COO

Sander Spaai

Google Ads Specialist

Vincent Berg

CFO // Head of Finance

Sara Visser

Grafisch Vormgever

Nana Malou

Grafisch Vormgever

Lisa van der Plas