Services

Omni-Channel Advertising

Wij bieden Online Advertising Services aan op vrijwel alle platformen en zijn daar gecertificeerde Marketing Partner van. Eén kanaal kan goed zijn, maar meerdere kanalen levert pas echt goud op. Voor elk platform hebben wij een specialist die precies weet hoe we jouw klanten het beste kunnen benaderen en tot aankoop kunnen overhalen. Of je nu meer leads nodig hebt, winkelbezoekers wilt aantrekken of harde conversies wilt behalen? Wij kunnen je zeker helpen!

META Advertising

We zouden niet eerlijk zijn als we niet zouden zeggen dat er één platform is waarop we verreweg de beste resultaten behalen. Dat platform is namelijk META (Facebook & Instagram). Hier hebben we de meeste kennis en ervaring mee, en dit is dan ook vaak de service die klanten bij ons afnemen en die we aanraden. Vanaf hier wordt opschalen en doorgroeien naar andere kanalen veel makkelijker, efficiënter en winstgevender.

Google Advertising

Wat heb je aan al dat zoekvolume als mensen je niet zien? Juist, niets! Daarom geloven we standaard in de kracht van het direct inschakelen van Google Ads, zodat we direct gevonden worden op zoekwoorden waar warme klanten momenteel naar zoeken. Terwijl SEO echt gericht is op de lange termijn, kunnen we met SEA direct resultaten voor je behalen en het zoekvolume en de bijbehorende traffic naar jou sturen in plaats van naar je concurrenten.

Pinterest Advertising

Een kanaal dat niet voor iedereen is weggelegd, maar wel enorm winstgevend kan zijn. Mensen zijn bezig met het oriënteren en ontwerpen van bijvoorbeeld hun huis.  Of juist op zoek naar nieuwe gezonde recepten. Wij zullen hen de exacte advertenties laten zien die ze willen Pinnen, maar ook meteen aansturen op conversies. Waarom wachten als je hen ook meteen kunt laten kopen?

TikTok Advertising

Woeh! Als er ergens snel resultaten behaald kunnen worden, is het wel op TikTok. Er is echter wel een kleine kanttekening… Je moet TIKTOK CONTENT hebben! Anders werkt het niet. De reels op je Instagram? Zelfs die zijn vaak niet goed genoeg. Gelukkig kunnen wij je goed op weg helpen. We hebben ons eigen netwerk van Content Creators, helpen je met het schrijven van scripts en hooks, en weten vaak al van tevoren welke content we nodig zullen hebben. Zo kunnen we meteen effectief adverteren, anders wordt het een dure grap!

Microsoft Advertising

Micro-wattes? Microsoft, ja! Je zou het niet geloven, maar de koopkracht ligt hier gemiddeld 1.5x hoger, het wordt nog steeds veel gebruikt en de kosten liggen aanzienlijk lager omdat niet iedereen adverteert op Bing zoals op Google. Bing Ads werken daarom uitstekend als er veel zoekvolume is naar jouw producten.

LinkedIn Advertising

Dit is een platform dat voornamelijk voor B2B-bedrijven wordt gebruikt. Ben je op zoek naar nieuw personeel? Verkoop je bedrijfscadeaus? Of zoek je meer zakelijke leads? Dan is dit het platform om op te adverteren. Let wel op: de advertentiekosten liggen hier echt aanzienlijk hoger.

YouTube Advertising

Het hoort natuurlijk bij Google Advertising, maar we noemen het hier toch nog even apart! Heb je toffe video’s? Verkoop je een coachingprogramma, een cursus of geef je een webinar? Met YouTube Ads kunnen we jouw producten, service of training bij de juiste kijkers krijgen!